Våra tjänster

Nybyggnation

Att ge sig in i ett nybyggnadsprojekt innebär att ställas inför en mängd beslut och vägval. För privatpersoner är det inte alltid en enkel uppgift att veta vilka beslut och val som faktiskt måste göras. Det är ofta den mest betydelsefulla händelsen i ens ekonomiska liv, och de beslut och val som görs före och under byggprocessen kommer att prägla vardagen och ekonomin under många år framöver. Som pålitliga samarbetspartners under hela ert byggprojekt ser vi på Byggformerna till att ni är fullt medvetna om och förstår de viktiga beslut som måste fattas.

Vare sig ni behöver hjälp med ritningar, konstruktioner eller materialval, kan ni räkna med att vi finns här för att stödja er. Genom att utveckla en detaljerad projektplan, budget och tidsplan arbetar vi tillsammans med er för att säkerställa en stabil och välordnad entreprenad. Er trygghet är vår främsta prioritet, och vi är engagerade i att guida er genom varje steg av er resa mot att förverkliga ert byggprojekt.

Utbyggnation

När det kommer till att skapa en ny yta på er fastighet eller komplettera befintliga byggnader, är det avgörande att byggnationen integreras sömlöst och harmoniskt.

Oavsett om det handlar om en tillbyggnad på en privatvilla eller utökning av en kommersiell fastighet, strävar vi alltid efter att minimera påverkan på utsidan samtidigt som vi skapar mervärde på insidan. Våra erfarna projektledare och skickliga hantverkare är här för att assistera er i detta.

Renovering

Står du inför en renovering? Välkommen till Byggformerna, där vi omvandlar dina visioner till verklighet. Oavsett om det är ett kök, ett badrum eller hela hemmet, tar vi hand om varje steg – från planering och design till expertinstallation.

Med vårt dedikerade team och fokus på detaljer kan du lita på oss för att skapa det förnyade utrymme du drömt om. Låt oss göra renoveringsresan enkel och givande tillsammans.

Badrum

Badrumskunnandet sitter i våra fingrar – vi har genomfört otaliga sådana projekt. Detta har byggt upp en erfarenhetsnivå för oss som sträcker sig utöver det vanliga.

Badrumsrenoveringar kan vara utmanande, eftersom de val man gör kommer att bestå i många år framöver. Hur kan man vara säker på att man tar rätt beslut bland alla dessa alternativ? Genom att samarbeta med oss kommer din badrumsrenovering att kännas mindre komplicerad.

Vi är här för att underlätta processen och hjälpa dig skapa ett badrum som passar just din stil och behov.

Golv - Parkettläggning

Vi är experter på att ge nytt liv åt alla typer av golv, oavsett om det är trä, laminat, klinker eller betong. Med vår skicklighet och noggrannhet tar vi hand om varje fas, från förberedelse och val av material till det sista penseldraget.

Lita på oss för att skapa ett vackert och hållbart golv som kommer att vara en stolt del av ditt hem. Låt oss förvandla ditt utrymme med professionella golvtjänster.

Måleri

Vi är specialiserade på att skapa estetiskt tilltalande och professionella målningslösningar för alla typer av utrymmen. Med vår expertis och öga för detaljer tar vi hand om varje projekt, från noggrann förberedelse och färgval till exakt utförande.

Vi förstår att rätt målning kan ge liv åt ett utrymme och skapa en atmosfär som speglar er stil och önskemål. Oavsett om det är en renovering, omgestaltning eller nybyggnation, sätter vårt dedikerade team av erfarna målare högsta standard när det gäller kvalitet och professionalism.

Lita på oss för att ge era väggar och ytor den uppmärksamhet de förtjänar. Med Byggformerna blir varje penseldrag en konstnärlig uttrycksform som förhöjer ert utrymme till en ny nivå av skönhet.

Skapad av Offerta.